Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ζούμε σε βαθύ πνευματικό σκοτάδι


Ο συριζα ανοίγει κερκόπορτες με την Μακεδονία, θέλει να κάνει τις μολότοφ πλημμέλημα, αδιαφορεί για την ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη, αγνοεί επιδεκτικά τις αυτοκτονίες και τους καθημερινούς θανάτους και την φτώχεια και προσβλέπει σε αλλοίωση δημογραφικού

(καθώς όταν αδιαφορείς για την οικονομική ανάπτυξη και εμμέσως για την στήριξη της ελληνικής οικογένειας και την στήριξη της αμυντικής βιομηχανίας καθώς αυτά τα δυο εξασφαλίζουν την συνέχεια της ύπαρξης σου τότε άλλα έχεις κατά νου).

Βεβαίως την συνέχεια της ύπαρξης σου την εξασφαλίζουν και άλλα πράγματα, εναλλακτικά, εξαρτάται και από άλλες παραμέτρους όπως, η σύμπνοια, η ομόνοια, η αγάπη για την πατρίδα σου και αυτό με την σειρά του εξαρτάται από το πνευματικό σου επίπεδο.

Από την άλλη μεριά

Βλέπουμε μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λάου να υποστηρίζει τον συριζα, δηλαδή να συμφωνεί με όσα κάνει ή θέλει να κάνει.

Βλέπουμε την νέα δημοκρατία, αυτή που μαζί με το πασοκ έθεσε την Ελλάδα σε τροχιά κατηφορική, να διεκδικεί έως και αυτοδυναμία, και το πασοκ να διεκδικεί ένα σεβαστό ποσοστό στην προσπάθεια του να είναι στην επομένη βουλή.

Δηλαδή, τα κόμματα που έφεραν την Ελλάδα σε σημείο διάλυσης και που εξακολουθούν να την έχουν σε πορεία διάλυσης εξασφαλίζουν περί το 60% των ψήφων.

Και αν δούμε τις νέες πολιτικές κινήσεις

Και παρακολουθούμε προσεκτικά τι λένε και κάνουν διαπιστώνουμε σε ποσοστό 99,9% πατριωτικές ιαχές και κορώνες, δηλαδή νέους εραστές της καρεκλάς.

Συνεπώς

Πνευματική Αφύπνιση και Κριτική Αντιμετώπιση των πραγμάτων. Διαφορετικά το μέλλον της Ελλάδας προαλείφεται σκοτεινό.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου