Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Ο Μητσοτακης γνωριζει ή δεν γνωριζει τον Λιγναδη ;;;

«Δεν τον ξέρει» ο Μητσοτάκης «τον Δημήτρη»

https://www.youtube.com/watch?v=J01f4qumtfo

παγκοσμια ημερα του πολιτισμου και ο πρωθυπουργος λεει: Δημητρη να το κανεις, να το κανεις σε παρακαλω. Δημητρη σ ευχαριτω πολύ ….

 

Γεραπετρίτης: Ο Πρωθυπουργός δεν γνώριζε ούτε κατ’ όψη τον Δημήτρη Λιγνάδη!  

https://www.opoligrafos.gr/politics/gerapetritis-o-mitsotakis-den-gnorize-oute-kat-opsi-ton-lignadi/

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104.6, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από κάθε κριτική για την τοποθέτηση, με απευθείας ανάθεση, του Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ρίχνοντας το βάρος της επιλογής αποκλειστικά στη Λίνα Μενδώνη. Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι στις 7 Αυγούστου 2019 και αφού η νέα κυβέρνηση είναι ένα μήνα στην εξουσία, η Λίνα Μενδώνη ανακοινώνει στη Βουλή την ανάκληση της προκήρυξης για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου που είχε εκδώσει η προηγούμενη κυβέρνηση στις 21 Μαϊου 2019, με αιτιολογία –μεταξύ άλλων- λόγους δημοσίου συμφέροντος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε ούτε κατ’ όψη τον κ. Λιγνάδη, τονίζοντας ότι «και η εχθροπάθεια έχει όρια». Σύμφωνα με τον κ. Γεραπετρίτη λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πλήρη άγνοια για το ποιος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς δεν τον είχε δει ποτέ, ούτε καν σε μια θεατρική παράσταση! Μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε καν ακούσει και το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη πριν αναλάβει το Εθνικό Θέατρο; Και πώς γίνεται ο κ. Λιγνάδης να ήταν αποκλειστικά προσωπική επιλογή της Λίνας Μενδώνη, όταν η ίδια, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωνε πως δεν τον γνώριζε προσωπικά και πως τον είχε δει μόνο σε μια θεατρική παράσταση το 2018, αλλά μπορούσε παρ’ όλα αυτά να υπερασπιστεί το ήθος του στη Βουλή;



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου