Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ποσο στοιχίζουν αυτές οι φιέστες;

Και τι νοημα εχουν;;;;

 

Παρασκευή, 30 Αύγουστος 2019 13:53

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Δυτική Ελλάδα, η γη της Φλόγας!» - Ορκίστηκε ο νέος Περιφερειάρχης και το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτ. Ελλάδας

https://www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/deltia-tupou/item/12230-nektarios-farmakis-dytiki-ellada-i-gi-tis-flogas-orkistike-o-neos-perifereiarxis-kai-to-perifereiako-symboulio-dyt-elladas.html

«Η Δυτική Ελλάδα είναι η γη της Φλόγας» τόνισε ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειακού Συμβουλίου, συνδέοντας το νέο πρόσωπο εξωστρέφειας που θέλει να προσδώσει στη Δυτική Ελλάδα με το χρονικό ορόσημο του 2021 (200 χρόνια από την επανάσταση του 1821) και το χωρικό τρίγωνο «Καλάβρυτα - Μεσολόγγι - Αρχαία Ολυμπία», το οποίο όπως υπογράμμισε, αναδεικνύει την ιστορία, το τεράστιο πολιτισμικό απόθεμα, αλλά και τις δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας.

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, στην κεντρική αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών, παρουσία του συνόλου των τοπικών αρχών και φορέων, αλλά και πλήθους πολιτών.

Στην τελετή χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από τους Μητροπολίτες Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο, Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.


Ποσο στοιχίζουν αυτές οι φιέστες;

Και τι νοημα εχουν;;;;

Οι Οθωμανοι εφυγαν, το Θεαθηναι εμεινε.

Σε μια χωρα που πλητεται απο την μια κριση στην αλλη, τα χρηματα πανε σε μελετες και σε φιεστες.








Αναλογες φιεστες εκαναν και Δημαρχοι και οι οποιες φυσικα στοιχίζουν.

Αυτη ειναι η αισθηση και αντιληψη των αιρετων για το δημόσιο χρήμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου