Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Πασοκ, νδ και συριζα, όλοι μαζί σε αγαστή συνεργασία για το ξεκλήρισμα

Aλκοόλ στο αίμα και «Δικαιοσύνη» …εξ αμελείας.

12ΤετάρτηΜάι. 2021

1.82gr/L αλκοόλ στο αίμα οδηγού σημαίνει 55 φορές αύξηση της πιθανότητας εμπλοκής σε σύγκρουση σύμφωνα με την διεθνώς αποδεκτή, από το 2005, μελέτη της Διεύθυνσης Ασφάλειας αυτοκινητοδρόμων των ΗΠΑ. Σε περίπτωση που σκοτώσεις ένα 21χρονο μοτοσικλετιστή οδηγώντας μεθυσμένος για την ελληνική δικαιοσύνη, το 2021, αυτό οφείλεται απλά σε …αμέλεια.

Στις 6 Αυγούστου 2015 ο Αλέξανδρος Χίλδης 21 ετών, επαγγελματίας οδηγός φορτηγού, οδηγούσε κανονικά με τη μηχανή του, με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, όταν στο 23ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Αρδανίου –Γέφυρας Κήπων τραυματίστηκε θανάσιμα από μεθυσμένο οδηγό ΙΧ (αλκοόλ στο αίμα 2 ώρες μετά το συμβάν: 1,82 gr/L) που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και τον χτύπησε μετωπικά.

Ο δράστης καταδικάστηκε πρωτόδικα στις 12 Δεκεμβρίου 2018 για διατάραξη ασφάλειας των συγκοινωνιών από την οποία επήλθε ο θάνατος και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε εννέα (9) χρόνια φυλάκιση με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ορεστιάδας..

Χθές 11 Μαίου 2021 στο πενταμελές Εφετείο Κομοτηνής εκδικάστηκε η έφεση του δράστη και η ποινή του μετατράπηκε σε 4,5 χρόνια εξαγοράσιμα σε δόσεις…

Αφέθηκε φυσικά ελεύθερος (δεν κρατήθηκε ποτέ ούτε για μια μέρα) και χωρίς έστω το βάρος της αναστολής αν το ξανακάνει.  Πλήρωσε (θα) για αυτό που έκανε και του δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία (για να το ξανακάνει;).

Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει και κάποια οικονομική ρύθμιση που θα ελαφρύνει περισσότερο τους εγκληματίες της ασφάλτου γιατί ο κλάδος έχει πληγεί καίρια από την πανδημία. Περιορίστηκαν οι μετακινήσεις και οι δουλειές έπεσαν κατακόρυφα.

https://sostegr.wordpress.com/2021/05/12/%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%be-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82/

Πασοκ, νδ και συριζα, όλοι μαζί σε αγαστή συνεργασία για το ξεκλήρισμα του ελληνικού έθνους. 

Και εμείς οι ψηφοφόροι δείχνουμε να επικυρώνουμε με την ψήφο μας αυτή την πολιτική.

Νέα παιδιά φεύγουν, 1οο νεκροί και ανάπηροι κάθε μήνα, αυτοκτονίες. 

Αυτοκτονούμε σαν έθνος με δική μας επιλογή.

και αν χτυπησεις εναν σκυλο τοτε κινδυνευεις με προστιμο που μπορει να φθασει και τα 30.000 ευρω.

Στραγγαλισμος απο παντού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου