Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

PCR και τα self-test με αφορμή μια κοινοποίηση

Καλημέρα σε όλους

PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης) και τα self-test που κακώς λέγονται έτσι καθώς είναι μηχανισμός που στηρίζεται στην σχέση αντιγόνου αντισώματος και την λεμέ ανοσολογική αντίδραση ή ελαιζα, είναι από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία βιολογικής ερευνάς και σε αυτά  στηρίζεται η μισή βιολογική έρευνα παγκοσμίως.

Είναι και άδικο και ανόητο να διασπείρονται ψευδής ειδήσεις με σκοπό την παραπλάνηση.

Άνθρωποι φωτισμένοι και μάλιστα σε μια εποχή που η Βιολογική Έρευνα δεν είχε προχωρήσει επαρκώς υπέθεσαν κα επαλήθευαν μηχανισμούς όπως οι περιοριστικές ενδονουκλεάσες και η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης και τιμήθηκαν με ΝΟΜΠΕΛ.

Οι μηχανισμοί αυτοί μόνο καλό μπορούν να προσφέρουν στην ανθρωπότητα.

Όμως πάντα θα υπάρχουν οι κακοπροαίρετοι που θα προσπαθούν να ρίξουν λάσπη πάνω σε οτιδήποτε και πάντα θα υπάρχουν οι πρόθυμοι που θα υιοθετούν την όποια ανοησία.

Είναι χρέος όσων γνωρίζουν να υποστηρίζουν την Αλήθεια και να δείχνουν τον δρόμο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ;;;; ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ:  ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ;;; ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ ΤΟΥΣ;;; ΟΣΟΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ;;; ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;;;

Και μια πρόβλεψη προφητικού χαρακτήρα:

Όταν η Συνθετική Βιολογία συναντήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη, τότε θα έχει ανοίξει η πόρτα στο χάος. Μπορούμε σαν ανθρωπότητα να θέσουμε τα όρια τώρα που μπορούμε.

Σαν κάτοχος Διδακτορικού σας λέω με σιγουριά ότι την ανθρωπότητα οδηγεί η περιέργεια και όχι η ωριμότητα. Στο εργαστήριο ο επιστήμονας θα ικανοποιήσει την περιέργεια του και αν το αποτέλεσμα έχει εφαρμογές ο επιχειρηματίας θα το μετατρέψει σε προϊόντα και χρήμα άσχετα από το τι επιδράσεις έχει στην υγεία και το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Να διασταυρώνεται τις πληροφορίες και να ζητάτε ενημέρωση από ειδικούς ώστε να μην διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις που παραπλανούν.

καλή σας μέρα 


με εκτίμηση

Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

--------------------------------------------------------

με αφορμη το παρακατω αρθρο:

Δρ. Σ.Μπάγκντι: Τα PCR και τα self-test δε λένε τίποτα και είναι «επικίνδυνα, ηλίθια, ανόητα και άχρηστα» | Pronews

https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/987643_dr-smpagknti-ta-pcr-kai-ta-self-test-einai-epikindyna-ilithia-anoita-kai

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου