Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Θέλουμε πολιτικούς νομοταγείς ή κουτσαβάκια;;;

Πολάκης: «Άσε μας, κυρία μας»

https://www.parapolitika.gr/parapolitika/article/1116243/epeisodio-me-polaki-sto-aerodromio-tou-zitisan-vevaiosi-rapid-test-kai-ekeinos-apadise-ase-mas-kuria-mas/

24.05.2021

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συγκεκριμένα σε πρωινή πτήση της Aegean για τα Χανιά. Πρωταγωνιστής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και μια εργαζόμενη της αεροπορικής εταιρείας. Με βάση τα προβλεπόμενα στον έλεγχο των επιβατών πριν εισέλθουν στο αεροσκάφος, ζητείται η επίδειξη είτε του πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε μιας βεβαίωσης ότι ο επιβάτης έχει πραγματοποιήσει rapid test. Προφανώς, η κυρία δεν γνώριζε ότι από τη σχετική υποχρέωση εξαιρείται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ετσι, προς μεγάλη έκπληξή της, όταν του ζήτησε να επιδείξει το πιστοποιητικό, έλαβε την άκρως ευγενική απάντηση: «Ασε μας, κυρία μας». Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Πολάκης, χωρίς να δείξει το πιστοποιητικό, προχώρησε κανονικά προς το πούλμαν.


Βαρουφάκης (καπου στην Αίγινα το 2020)

Ξερεις ποιος ειμαι εγώ; 

Η απαντηση Βαρουφακη σε υπαλληλο εταιρειας. Οταν ζητηθηκε κατι αναλογο απο υπαλληλο ναυτιλιακης εταιρειας, αν ενθυμουμεθα σωστα.


Το αν εχουμε νομοταγεις βουλευτες και υπουργους και οχι μορτες, μαγκες, κουτσαβακια και νταβατζηδες εξαρταται απο εμας, απο την ψηφο μας.

Το θεμα ειναι τι θελουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου