Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Η Επιτομή του Λαϊκισμού

Τσίπρας για αει Ηλείας

«Φέτος που τα παιδιά μας δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς πίεσης εξαιτίας της πανδημίας, θα βρεθούν να ανταγωνίζονται σε δυσμενέστατες συνθήκες, καθώς περίπου 25.000-30.000 εξ’ αυτών, που θα μπορούσαν να είχαν εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, προσθέτοντας πως μέσα σε αυτές τις συνθήκες ήδη κλείνουν πανεπιστημιακά τμήματα στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να στερούνται του ευεργετήματος της παρουσίας σχολών και φοιτητών.

«Βεβαίως» κατέληξε ο κ. Τσίπρας «όλα αυτά γίνονται για έναν στόχο. Προκειμένου να ευεργετηθούν τα ιδιωτικά κολέγια και να υπάρξει αυξημένη πελατεία». Στο πλαίσιο αυτό, χαρακτήρισε «πρώτο θύμα αυτής της στρατηγικής» το νομό Ηλείας, στον οποίον κλείνουν δύο πανεπιστημιακά τμήματα, αυτό της Μουσειολογίας στον Πύργο και της Γεωπονίας στην Αμαλιάδα.

 

Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή.

Όλοι μαζί οι κομματικοί στην κοινή προσπάθεια για πνευματική καταστολή, για πνευματικό χειμαδιό στους Έλληνες.

 

https://www.patrisnews.com/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%AF%CF%80%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου